Fotografering i Humlebæk

Har du brug for en erfaren amatørfotograf til at tage billeder ved en begivenhed, er du velkommen til at henvende dig til Adlandia – se adresse og telefonnummer nederst på denne side.

Fotografen hedder Bjarne, og han har fotograferet ved mere end 50 forskellige begivenheder. – fx fødselsdage, receptioner, bryllupper/sølvbryllupper, klassekomsammener, bisættelser, jubilæer, middage, konfirmationer, fester, udflugter m.m.

Værter, arrangører eller hovedpersoner ved begivenheder bør ikke rende rundt og lege fotograf – de skal være sammen med de tilstedeværende personer. Mange gæster og deltagere medbringer deres egne mobiltelefoner (sjældnere kamera) og kan principielt tage meget fine fotos. Men det kan være vanskeligt at få fat i alle disse fotos bagefter, og gæster/deltagere er sjældent dedikeret til at dække begivenheden så godt og bredt som en udefrakommende fotograf, hvis eneste formål med at være til stede er at dokumentere begivenheden.

Du kan ikke få tilsendt prøver på Bjarnes event-fotos, men du er velkommen til at komme forbi og se eksempler på det, han har fotograferet. Han lægger stor vægt på fotos af mennesker.

0
    0
    Lagt i kurv
    Din kurv er tomTilbage til butikken