Musik

CD'er, DVD'er, software, bøger m.m.

Oversigt

Brilliant Classics  Brilliant-logo

Brilliant Classics har på få år opnået den uhørte status at være det mærke, der tilbyder højest mulig kvalitet til den lavest mulige pris. Brilliant Classics henvender sig såvel til nye lyttere som kræsne kendere af klassisk musik. Nøglen til seriens succes ligger i den unikke kombination af høj kvalitet og en konkurrencedygtig pris. Her er mulighed for at bestille CD'er, bokssæt, Super Audio CD'er, DVD-video'er og Audio-DVD'er.

Sibelius 4 nodeprogram  Sibelius-pakke

Sibelius 4 er markedets populæreste og mest brugervenlige nodeprogram. Sibelius 4 har faciliteter, som tilfredsstiller selv de mest krævende professionelle musikere. Nyt i version 4 er bl.a. Dynamic Parts   automatisk matchning af enkeltstemmer og partitur, Worksheet Creator, 11 nye plug-ins og copy/paste til Word. Der er mange tillægsprodukter til Sibelius.

Kreativ Værkintroduktion  kreativ-bog

Kreativ Værkintroduktion er en bog af Mogens Christensen. Formålet med udgivelsen er at stimulere eleverne til at lytte og leve sig ind i den symfoniske musik. Sigtet er, at børnene gennem kreativt gruppearbejde, lege og improvisationer når til fortrolighed og intuitiv indføling med Carl Nielsens symfonier. Det faglige omdrejningspunkt er de såkaldte byggesten – et lille, men væsentligt element fra et eksisterende musikværk. Med bogen her og med filmoptagelserne på den medfølgende dvd kan musiklæreren anvende stoffet uden ydre anledning og uden brug af eksterne personer.
Dvd'en indeholder optagelser af 9 satser fra Carl Nielsens symfonier – indspillet af de 5 landsdelsorkestre – samt 11 undervisningsdemonstrationer. Målgruppe fra første klasse og op. Bogen har endnu ikke sin egen webside men kan bestilles via mail.
Pris: kr. 320 inkl. moms ekskl. forsendelse.

Gå til toppen