Undervisning og læring

Undervisningsmaterialer, bøger, konferencer, kurser m.m.

Oversigt

Mange intelligenser 

"Det er af yderste vigtighed, at vi forstår og giver næring til de forskellige menneskelige intelligenser samt alle kombinationerne af intelligenser. Vi er alle så forskellige, i stor udstrækning fordi vi hver især har forskellige kombinationer af intelligenser. Hvis vi forstår det, tror jeg, vi i det mindste vil have en bedre mulighed for at tage os hensigtsmæssigt af de mange problemer, vi står ansigt til ansigt med i verden." (citat fra Howard Gardner)
Følg linket over denne tekst for at se oversigten over MI-materialer.

Læringssstile 

Alle børn lærer på sin egen unikke måde, og en af underviserens vigtigste opgaver er at finde de faktorer, der hjælper hver elev til at lære og udvikle sig bedst muligt. Teorien bygger på forskning og er først formuleret i Dunn og Dunns læringsstilsmodel.
Følg linket over denne tekst for at se oversigten over læringsstilsmaterialer.

Farvede læsefolier 

TV2 bragte den 12. maj et fint indslag i Nyhederne om skoleelever, der fik stor hjælp af farvede læsefolier til at få teksten til at stå stille. Mange mennesker har et problem med skarpt lys og høj kontrast, hvilket gør det vanskeligt for dem at forarbejde synsinformationerne korrekt. Teksten "hopper og danser, snor og vrider sig eller viser sig med skygger ...". Adlandia har et sæt med 10 farvede læsefolier og div. vejledninger og information til kr. 350,- inkl. moms.
Følg linket over denne tekst for at se siden om farvede læsefolier.

Store ordbogsværker 

Små ordbøger kan man få overalt, så derfor har Adlandia specialiseret sig i de større ordbogsværker som Ordbog Over Det Danske Sprog og Oxford English Dictionary – i øvrigt værker, som vi selv har fingrene i dagligt.
Følg linket over denne tekst for at se oversigten over ordbogsværker.

Fagspecifikke materialer 

Vi fører en række materialer, der retter sig mod specifikke fag. Og der vil på sigt komme mange flere materialer, end der er nu.
Følg linket over denne tekst for at se oversigten over fagspecifikke materialer.

Kurser 

Via vores samarbejde med flere kolleger inden for undervisnings- og forlagsverdenen kan vi tilbyde pladser på en række forskellige åbne kurser.
Følg linket over denne tekst for at se oversigten over åbne kurser.

Konferencer 

Via vores samarbejde med flere kolleger inden for undervisnings- og forlagsverdenen kan vi tilbyde pladser på en række forskellige åbne konferencer.
Følg linket over denne tekst for at se oversigten over åbne konferencer.

Gå til toppen