Hvis der mangler et gråt felt i venstre side, så klik her

Brilliant Classics logo
Klik på logoet eller download 2006 kataloget i PDF-format
(pdf-logo 7,3 MB, det kan tage et par minutter)

Brilliant Classics har vundet flere priser:
  • Cannes Classical Award for "Best Record of the Year"
  • En anden pris for "Catagory: Orchestral 20th Century"
  • "Preis der Deutschen Schallplatten Kritik"
Brilliant Classics henvender sig såvel til nye lyttere som kræsne kendere af klassisk musik. Nøglen til seriens succes ligger i den unikke kombination af høj kvalitet og en konkurrencedygtig pris.

Prisen er 25 kr. for alm. CD'er uanset om der er tale om enkelt-CD'er eller sæt bestående af flere. Undtaget er dog større bokssæt i diverse størrelser – her er prisen endnu mindre. Ring 49160182 eller endnu bedre send en mail til Adlandia@post8.tele.dk for at få oplyst priser.

Man tænker måske, at CD'er til så lave priser er af ringere kvalitet, men sådan forholder det sig ikke. Nye indspilninger er foretaget med førsteklasses solister, kor, ensembler og orkestre og optaget digitalt på tidens bedste tekniske udstyr af topprofessionelle producere og teknikere. Men der tilbydes fx også historiske indspilninger (Historic Russian Archives) med store russiske kunstnere.
Brilliant Classics har på lidt over10 år opnået den uhørte status at være det mærke, der tilbyder højest mulig kvalitet til den lavest mulige pris.

Indspilningerne består dels af repertoire udgivet på licens fra klassiske kvalitetsudgivere og dels af helt nye indspilninger med unge spændende kunstnere, der hermed får lejlighed til at præsentere sig selv for et stort publikum.

Brilliant Classics udbyder en bred vifte at enkelt-CD'er og bokssæt bestående af helt op til 170 CD'er med fælles tema.

Brilliant Classics omfatter en række forskellige serier. CD-omslag (artwork) er i enten klassisk eller nutidigt design.

Klik på Brilliant Classics logoet og se hele repertoiret.