Bøger

der kan bestilles hos Forlaget Adlandia

Oversigt

Vorbasse (af Jeremy Watts) 

Vorbasse - fortællinger fra en levende landsby af Jeremy Watts.
Udkommer 7. maj 2010. Læs introduktionen som pdf-fil.

Denne bog er en mosaik af et vestjysk sogn. Den samler 70 menneskers fortællinger om sig selv og sognet gennem tiderne. Bogen tegner et billede af en livsstil og en fælles underbevidsthed, der hurtigt bliver glemt i et postmoderne, teknologisk samfund. Fortællingerne er hentet ud af samtaler, der for det meste er foregået ved køkkenbordet over en kop kaffe.

Bogen vil være en inspirationskilde og en god idéressource for folk i andre landsbyer, der kæmper for at overleve.

Forklædt som mand (af Norah Vincent) 

Forklædt som mand (Engelsk titel: Self-made Man) af Norah Vincent.
Udsendt i sidste halvdel af november 2006. Læs 1. kapitel som pdf-fil. Se den imponerende liste over anmeldelser.

Bogen har allerede fået store omtaler i EB, oestrogen.dk, BT, Jyllandsposten, Politiken og Weekendavisen. Journalisten Norah Vincent infiltrerede den mandlige verden som kønsspion i 18 måneder forklædt som manden Ned Vincent. Hun ville gerne finde ud af, om mænd har det så nemt, som kvinder tror. Det kom der en fantastisk bog ud af. Chefredaktør (Weekendavisen) og forfatter Anne Knudsen skrev i sin anmeldelse 1. sept. 2006: "Man læser den med tilbageholdt åndedræt som en spændende rejseberetning fra en verden, man troede, man kendte ganske godt, men som nu viser sig at være helt anderledes, mere nuanceret og langt mere uhyggelig. Læs den i stedet for 10 romaner." Bogen er lige spændende for både mænd og kvinder. Anmelderen (David Kamp) fra New York Times overgav sig totalt og placerede resolut bogen på forsiden af bogsektionen.

Webbets Vej til Verden 

Webbets Vej til Verden

Den engelske fysiker, Tim Berners-Lee, opfandt og udtænkte principperne for World Wide Web, der gjorde Internettet til folkeeje. Hans geniale idé ændrede verden og førte sidenhen til udformningen af milliarder af hjemmesider. I denne bog beskriver han både, hvordan det hele begyndte, og hvor det er på vej hen. Mange af ideerne er stadig under udvikling.
I 2003 blev Tim Berners-Lee adlet af Dronning Elizabeth for sin "indsats for den globale udvikling af Internettet."
I 2004 blev Tim Berners-Lee som den første person i verden tildelt Millennium Technology Prize på 1 millioner Euro.
Følg linket over denne tekst for at læse mere om Webbets Vej til Verden.

Bare for Sjov 

Bare for Sjov

Linus Torvalds er manden bag det gratis LINUX-operativsystem. Han er den absolutte stjerne inden for computerverdenens Open Source bevægelse - manden der blev helt og revolutionær ved et tilfælde. Han anses for en reel trussel mod Microsofts enevælde.
Bare For Sjov er en selvbiografi iblandet humor, forretningsfilosofi samt hans syn på Open Source, motivationsfaktorer, meningen med livet, fremtiden for LINUX og computerindustrien og meget meget mere. Forfriskende læsning for computerfolket og alle med interessere i Open Source, teknologisk udvikling som holdsport, LINUX-operativsystemet og Linus selv.
Følg linket over denne tekst for at læse mere om Bare for Sjov.

Gå til toppen